Guacamole

2 awokado
sok z 1/2 limonki
1/2 czerwonej cebuli
4-5 małych pomidorków
garść świeżej, posiekanej kolendry
1 ząbek czosnku
1 łyżka oliwy
opcjonalnie 1/2 papryczki chili

* Awokado obrać, oddzielić od pestek i rozdrobnić widelcem bądź zblendować
* Dodać sok z limonki
* Cebulę i pomidory pokroić w drobną kostkę, dodać do awokado
* Dodać kolendrę, posiekany czosnek, oliwę i chili
* Przyprawić

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Możesz użyć następujących tagów oraz atrybutów HTML-a: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>